Skrevet d. 18. maj 2014, 20:55 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 0 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

sorg

Livet er en ligesom en forlystelse. Det går hele tiden op og ned.
Mange synes det går mest ned for dem - jeg er en af dem.

Man får mere erfaring med kærlighed igennem livet og jo ældre man bliver. Det har jeg nu måtte sande. Jeg synes kærlighed gør mere ondt jo ældre man bliver.

Jeg har med tiden rigtig svært ved at blive forelsket og der skal meget til at imponerer mig.

I et halvt år skrev jeg sammen med en fantastisk fyr, hverdag, som reddede min ene dag efter den anden, når alt var gråt. Han fik mig til at smile, når jeg græd. Jeg vidste, hvem han var. Hans lillebror har jeg haft noget kørende med for nogen år tilbage, men aldrig set ham. Hans billeder på facebook fortalte mig gang på gang, at han var for pæn til mig selvom han gav til udtryk for noget andet. En dag mødtes vi oppe i byen - han havde ellers spurgt flere gange om jeg ikke kom hjem til mig, men det ville være for mærkeligt, hvis kemien ikke var dér. Jeg husker jeg var på arbejde den dag, så jeg havde ikke så lang til. Jeg havde millioner af sommerfugle som fløj rundt inde i maven på mig. Jeg var spændt og nervøs. Jeg gik der hen af med det største smil af alle - jeg havde set ham i nogen glasdørere.
I den halve time fløj jeg på den lyserøde sky - stadigvæk med masser af sommerfugle. Tiden gik så stærkt, at jeg dårlig kunne følge med. vi flitede over sms i 3 dage efter, hvor lige som det hele gled af sporet. Der gik nu dage imellem vi skrev sammen og lige pludselig gik der over en uge. Så skulle jeg ikke holde smerten ud. Så måtte jeg endnu skrive til ham.
Jeg har mødt ham en gang efter, hvor vi begge havde det største smil frem, men ellers ingen kontakt.
Problemet er at jeg savner ham så frygteligt meget og jeg tænker på ham konstant og hele tiden. Jeg kigger hele tiden på min mobil, om han nu skulle havde skrevet.
Nej det har han ikke. :'(
Godt nok har jeg haft kæreste sorger, men det er slet ikke på samme måde. Jeg har ikke lyst til at spise eller drikke, jeg er hele tiden i dårligt humør. Jeg er ikke rigtig tilstede, når folk snakker til mig. Jeg ser kun dig foran hele tiden.
Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg græder, hver eneste dag - jeg savner ham så ubeskriveligt meget.