Skrevet d. 20. maj 2013, 15:04 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 0 Thumbs-down × 1 Favorite-on × 0

Mit liv idag - op og ned.

Jeg bliver for det meste, kaldt Mulle. Men også rigtig meget Dino og Dinus.
Hver dag når jeg skal ti skole, tænker jeg hvordan mon min dag kommer til at gå. Jeg har det så svært for tiden.
Jeg får dårligt nok set mig omkring, så er der noget nyt galt og ødelagt i mit liv!
Jeg står det samme sted hver eftermiddag på skolen, for at tænke over alle de ting der kommer til at ske, hvis jeg ikke bliver gladere end jeg er.. Jeg er ikke glad! Jeg smiler, jeg griner, jeg fjoller - men det er ikke mit ægte smil, det er ikke mit ægte grin eller mit ægte fjolleri. Det er mit skuespil.
De fleste hopper på den, med at jeg er en glad pige hver dag og at jeg altid er smilende.. Men de tager næsten allesammen fejl. Der er ikke mange i mit liv, der kan se mit falske smil. Jeg er stolt af, at der er nogle der kender mig så inderligt godt, at de ved så meget om mig. Det er jeg virkelig taknemlig for. Men de fleste mennesker jeg hænger ud med og snakker med, kender ikke min historie bag de grin og smil de får sendt fra mig.
Min kæreste ved at jeg har det svært og siger jeg skal holde hovedet koldt og fokusere. Jeg prøver. Men, det også svært bare at lytte til ord. Jeg har brug for meget hjælp! Hjælp fra mine tætte venner og veninder og min familie.
Jeg har en farmor.. Jeg fortæller hende alt! Hun bor meget tæt på min skole, så det er nemt at tage hjem til hende efter skole. Det gør jeg tit. Jeg har hver dag noget nyt at fortælle hende. - Jeg fortæller hende også rigtig tit, hvor højt jeg elsker hende! Hun er virkelig min allerbedsteveninde..
De dage jeg har det godt og alt lyser op for mig, kan jeg ikke forstå hvordan nogle kan have det sådan de fleste dage.
Ja, jeg er glad nogle gange, men jeg er bare i den tid, hvor jeg vil klare mig selv, men ikke kan håndtere det!
Jeg er heller ikke den bedste i skolen. Jo, til sprog (dansk, tysk, engelsk). Men ihvertfald ikke matematik.
Jeg har kæmpet med det i 6 lange år, hvor jeg har gået til ekstramatematik, lektiehjælp osv. Det var også en rigtig hård tid..
Ingen af delene har hjulpet. Ikke engang mine forældre kan finde en ordenlig løsning til at jeg kan forbedre mig. Jeg gør alt hvad jeg kan, men hvert år får jeg de samme karakterer i matematik, som jeg fik i 0 klasse. Jeg kæmper stadig med det, og jeg er blevet bedre.
Jeg har mange idoler - Andrew Lincoln, Justin Bieber, Joey Moe, Benjamin Lasnier og Toke Lars Bjarke.

Jeg er sjovt nok også Toke Lars Bjarke's ældste barndomsveninde - og det synes jeg er sejt!
Men.. der er også noget der ikke er fedt ved det. Jeg får hate!
Rigtig meget hate. Det er noget der er meget stort og voldsomt i min hverdag. Næsten konstant kommer der en facebook-besked op fra en der er fan af Toke, hvor personen så skriver "Din billige luder, du skal dø" osv.
Det er også rigtig hårdt at få sådan noget hate, og jeg har det svært fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre.
Jeg græder også tit over det, fordi jeg er fame.
Jeg hænger ud med Toke og Benjamin Lasnier, og det kan deres fans ikke holde ud.
Jeg elsker jo de to drenge som mine brødre og de får også rigtig meget hate - dobbelt så meget som mig!

Justin Bieber hjælper mig rigtig meget. Jeg kender ham jo ikke, men når jeg hører hans musik, bliver jeg rigtig glad.
Jeg har altid været Belieber, lige fra da jeg var lille pige og har støtten ham!


Tak fordi i gad at læse med om det der betyder noget for mig og havd der er hårdt.
Avatar af marielouise9300 d. 22. maj 2013, 18:54
det lyder ikke godt at du har det hårdt:( kender godt det med det flaske smil og grin og fjollerier og hvor man inderst inde bare har lyst til at skrige af smerte og tristhed. Men det vigtigtst du kan gøre hver gang du føler det, er at komme ud med det, det bliver kun værre hvis du holder det for dig selv.
har du overvejet at snakke med nogle omkring dette? andre end din farmor? måske skal du prøve med din mor eller far?
ved godt det måske lidt hårdt sagt, men det kan virkelig være en god hjælp hvis man ikke selv kan håndtere det og andre heller ikke kan hjælpe en på vej. og det værste du kan gøre når du har det hårdt, er at lukke det inde i dig selv. og med hensyn til matematikken så du ikke den eneste i verden der har problemer med det, jeg er 20 år og kan kun 2klasse matematik. prøv at snak med evt dine forældre om mulighed for professionel hjælp med hensyn til dette, som måske kan hjælpe med at du bliver bedre der findes forskellige muligheder end ekstra timer :)
Det med at du får hates fra de fans, syntes jeg du skal kontakte facebook og vise de bedsker du får, da det rent faktisk er ulovligt vil jeg mene. Kontakt dem omkring det med problemet eller blokere dem som sender de ting til dig.

Jeg håber det hjalp lidt, du skal i hvert fald vide at du ikke er alene i verden!
smil og vær glad :-D