Skrevet d. 27. marts 2013, 23:48 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 0 Thumbs-down × 1 Favorite-on × 0

En dag tilbage

Hej. Jeg er Adina.
Hvis du fik afvide, du kun havde en dag tilbage at leve i, hvad ville du så gøre?
Ah, hvad jeg ville gøre?
Jeg tror at jeg ville..

Vågne om morgenen, lave morgenmad til mine forældre.
Ringe til mine venner, veninder og self min kæreste og fortælle dem, jeg elsker dem!
Kigge igennem alle mine barndomsbilleder med min bedste veninde, være sammen med hende, grine af sjove minder, grine igen og igen.
Jeg ville tage hjem til min farmor og farfar, invitere hele min familie, min kæreste, mine venner og veninder og når de kom ind af døren, ville jeg give dem alle kys og kram, og fortælle dem at jeg er taknemmelig for hvad de har gjort for mig. Grine med et sidste glas sodavand i hånden, have det sjovt og dejligt for sidste gang!
Jeg ville tage mit yndlings outfit på, samt mine yndlings sneakers, løbe ud af døren, gå en sidste gang med min elskede hund, ved stranden. Give ham en sidste godbid, inden jeg tog afsted. Hygge om min elskede skat, min dejlige hund.
Jeg ville tage ud på stranden, tænde et kæmpe bål, tage badetøj med, invitere min kæreste, bedsteven og bedsteveninde, hoppe i vandet, nyde den sidste gang, jeg får lov at have vand i hovedet. Samle mit team, mine venner og veninder, gå en sidste gang på min yndlingscafe, spille lidt smart, være sammen med mine bedste! Kigge mig selv i spejlet og sige "du gjorde det fanme!".
Mindes mine gamle kæledyr, åh gud der er mange! Sidde og tænke på minder fra dem. Skrive en sidste gang dagbog, høre min yndlingssang igen og igen, danse og synge, grine og græde! Jeg ville prøve at få den bedste dag. Se, min yndlingsserie igen og igen, nyde den for sidste gang, med min yndlingschokolade i hånden. Kysse med min dejlige kæreste for sidste gang, fortælle hele min familie og venner at jeg elsker dem. De er alt for mig! Gå til min sportsgren for sidste gang, nyde det sidste. Gøre ekstra meget ud af det, have det sjovt, svede og drikke masser af vand. Når dagen er forbi, vil jeg tage hjem og nyde det sidste med mine forældre, sige tak for et fantastisk liv!

Jeg ved ikke om jeg ville gøre sådan, men føler det siger noget om den jeg er.