Skrevet d. 18. marts 2015, 21:39 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 1 Thumbs-down × 1 Favorite-on × 1

jeg elsker dig jo

Jeg forstå dig godt. Men du kun sig det til mig at der var noget galt og at det var noget du ikke kunne lide så kunne jeg lave om på det. men det er For sent nu du gik din vej. Så det må jo betyde at du ik elsker mig som du Sage du gjorde. Jeg ved godt jeg kan være lidt jalousi nogen gang, men det er ikke med ville at jeg bliver det og jeg hader det så meget. Ja jeg er lidt over beskyttende nogen gang men det var fordi jeg var bange for at midste dig som jeg så også gjorde i dag???? det er jo aldrig sjovt og midste nogen som dig. Da du betyde så meget for mig og det har du gjort i rigtig lange tid nu og det ved du også godt ????????????




Jeg ved godt at jeg kan være lidt irriterende nogen gange men det er jo fordi jeg ikke vil midste dig ???????????????????? du forstå bare ikke at jeg elsker dig mere end du tror. Jeg ved godt du har det svært nogen gange men det har jeg ogs. der er jo så mange gode minde her hjem. Du er bare gode til at knus mit hjerter. Har ikke ture at åben mit hjerte efter jeg fik den abort men så kom du ind i mit liv og fik mit hjerte til at forstå at jeg godt kan lukke nogen ind igen????????????
Avatar af marielouise9300 d. 18. maj 2015, 01:11
Det lyder til at du og din partner har list kommunikations problemer og at du er usikker på ham. Har også prøvet noget lignede i dit sted, - hvor jeg var så uhyggeligt bange for at miste den jeg elsker, og blev meget hurtigt jaloux og der skulle ikke ret meget til at usikkerheden, jalousi brød frem, og gjorde tingene vanskelige og man følte sig hurtigt såret.
Mit råd til dig er at få talt med din kæreste om hvordan du oplever og føler tingene, samt lytte på hans side af sagen. Nogle gange kan det Være svært at få opfyldt begge parnerts behov når man hele tiden går og er bange for miste hinanden.
Bli ved med at åbne dig op, for selvom man bliver såret og der sker ting i livet der Gør ondt, så husk på alt kærligheden og de gode minder. Det er mig trist at læse med abort, jeg håber du kommet godt igennem den hårde oplevelse, og jeg håber du også kommer på den anden side af denne sårelse, og lad ikke ham som har knust dit hjerte - knuse den person som du er, men kan godt forstå dig og ved hvad du gennemgår har selv Været der. Skriv endelig hvis behovet er det, ønsker dig alt vel. Håber dette kan hjælpe lidt. Hilsen marielouise9300