Skrevet d. 6. august 2012, 04:29 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 0 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

Min skat

Hvorfor lyver jeg? Fordi det er sjovt? Nej, det pisse irriterende. Jeg lyver fordi.. fordi jeg håber, at jeg til sidst heller ikke tror på, at det er sket. At det alt sammen, bare være en drøm. At jeg bare kan glemme, at jeg har dummet mig. Det æder mig op indefra, men jeg bider smerten i mig. Og du står dér, overfor mig, råber ad mig, siger jeg skal tage mig sammen - fortælle dig sandheden.
Men jeg kan ikke få mig selv til det.. Vil ikke indse, at jeg har dummet mig, såret en af dem jeg holder allermest af. Såret den person, som kender mig ud og ind, ved alt om mig.. Benægter. Jeg benægter. Men du ved jo godt sandheden, jeg kan se det i dit blik, høre det i din stemme. Mon du kører? Efterlader mig. Efterlader mig alene, med mine løgne.. Jeg har fortjent det. At du kører. Du har fortjent bedre. Bedre end mig. Jeg sårede dig.. Du stolede på mig, og jeg misbrugte din tillid.. Du ville gøre alt for mig.
Og alligevel kommer du tilbage. Kommer tilbage til mig, kommer tilbage efter sandheden.. Sandheden. Hvis bare jeg ku'.. Men mit sind og min mund, nægter. Benægter dine spørgsmål. Du ved det jo, du ved jo det hele.. Hvorfor kan jeg ikke.. Det gør ondt. Ondt i mit hjerte, oprigtig.. Det gør ondt, når jeg ser på dig. Ondt når jeg græder.. Sandheden.. Sig nu bare ja. Forhelvede, kom ud med det. Ud med det, selvom det gør ondt.. Du tager fat om mig, holder mig ind til dig. Din varme, din krop, dit nærvær.. Jeg græder. Tårerne vil ikke stoppe. Du kigger på mig. Såret.. Skuffet.. Vred.. Jeg en idiot, jeg ved det. Hvordan kunne jeg gøre det mod dig? Gøre det mod et andet menneske, så perfekt, så ligeglad med hvordan du var før i tiden. Så forstående, så kærlig, så fantastisk. Hvad har jeg gjort.. Ødelagt det bedste i mit liv, jeg i lang tid har haft.. Du står der, ser såret ud.. Vil bare holde om dig, vide at alting nok skal blive okay.. At vi nok skal blive okay.. Jeg vil ikke miste, alt det vi havde.. Ikke miste et menneske, så smukt. Mine bedste minder, er minderne med dig.. Fuck hvor jeg savner det.. Oprigtig.. Og dig.. Helt forfærdeligt.. Jeg er et forfærdeligt menneske. Et forfærdeligt menneske, som elsker dig. Jeg elsker dig. Rigtig meget.. Det håber jeg du ved.. Min skat..