Skrevet d. 1. april 2012, 19:44 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 1 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

Min kæreste/bedsteven slog op i mandags

Avatar af smukken
hej.
Jeg har et problem.
jeg er ekstremt dårlig til at trackle, at min bedsteven/kæreste har slået op. vi ville have haft halvårs dag 2 dage efter, at han slog op. og jeg tager mig stadig i at have græde, uden at jeg selv har opdaget det. Jeg har slettet hans nr, for han sagde til mig, at han havde brug for ro til at komme over mig (hvilket jeg virkelig ikke kan lide). Jeg har ikke skrevet med ham i en dag nu. men det er bare møg hårdt. er det rigtige jeg har gjort? skal han have fred? Er der noget jeg kan gøre for at få ham til at savne mig så meget, at han skriver?

andet problem, min gamle bedsteveninde har vendt mig ryggen. Hun har fået en max skod kæreste, der har hjerne vasket hende totalt, der er intet tilbage af hende. Mig og min ekskæreste har begge været bedstevenner med hende, men hun stak mig i ryggen og min eks slettede hende. nu da vi ikke er sammen mere, skrev hun til ham og ikke mig, jeg har endda snakket med hende siden og forsøgt at blive venner med hende, men hun er bare blevet ved med at stikke mig i ryggen. jeg spurte hende så, hvorfor hun havde skrevet til ham. hun sagde først, at hun ikke ville blandes ind i det, bagefter sagde hun, at hun vidste, at han ikke havde mange at snakke med (hvilket ikke passer) og tilsidst, at vi ikke passer sammen mere. hvad skal jeg lige gøre ved det? kan jeg gøre noget ved det? er bange for at hun vil ødelægge alt det hun kan mellem ham og mig, og det er jeg bange for. er der noget jeg kan gøre for at forhindre det?

håber i vil hjælpe mig
kh. Anne
Avatar af marielouise9300 d. 7. april 2012, 23:14
Giv din eks-kæreste noget tid til at få fred, det har drenge tit brug for efter sådan noget, du kan evt. prøve at snakke med ham om hvorfor han har slået op:) eller lad være med at skrive til ham og forkæl dig selv, prøv at tænke på noget andet, vær sammen med familie/venner:)
Angående din veninde, kan det være at hun ved at du ikke bryder dig om hendes kæreste, og at hun ved at du syntes han er skod, det kan måske være derfor hun har vendt dig ryggen? Tal med hende om de ting der er sket, og prøv at løse det med hende. :)
Håber det kan bruges :D
MVH Marielouise9300
Avatar af smukken d. 11. april 2012, 22:14
mange tak. jeg er venner med min ekskæreste, men jeg ville bare gerne have haft en dato eller noget om hvor lang tid jeg skulle lade ham være, ved godt du ikk kan give mig det, men jeg savner ham sindsygt:/ Jeg er vildt nervøs for at gå over stregen eller være for belastende, der er to drenge fra klasse som lige har droppet deres, og de hader de to piger og synes det væreste om det. jeg vil ikke have, at min eks synes det samme:/ Angående min veninde, jeg har forsøgt at snakke med hende, men hun vil ikke snakke med mig, jeg har forsøgt i et halvt år:/
Avatar af USS-KILL d. 12. april 2012, 08:55
Man kan ikke rigtig sætte tid på !!
En mand tackler ik tingene så hurtigt, Min kæreste og mig gik fra hinanden 10 Nov.
15 Nov havde vi 2 år's dag :)
Jeg har savnet hende hver dag lige siden, vi er på ingen måde gode venner længer, til tros for vi har langt over 100 fælles venner lykkes det os at undgå hinanden.
Vi bor 600 meter fra hinanden og alligevel har vi ikke stødt sammen endnu..
Det med at gå fra hinanden, det var ik det der var svært, det er nærmere de 2 år's minder jeg har svært ved at slippe..
Selv om var enige i at gå hver til sit gør det stadig ondt at se hinanden, og netop derfor ønsker ingen af os at ses, da vi ikke vil ha de følelser op i os.
Vi bliver begge kede af hvad der er sket, men ved osse godt det er slut..
Vi ville faktisk ikke afslut det, men var tvunget :(
det er nu 6 mdr siden, og jeg tænker stadig på hende, holder ufatteligt meget af hende, men ved osse godt det ikke bliver os igen.
Vi var osse enige om at forblive gode venner, men det er for hårdt at mødes..
Gider ikke sidde og være ked af det dagen efter..
Derfor og kun derfor, vil vi ikke ses nogensinde mere...
ang din dato, så er der ikke andet at sige, det tager den tid det tager, det kan være alt fra 1 mdr til år, kan ikke rigtig sidde mig ind i din kærestes sted og fortælle hvordan han har det :/
Men hvis jeg skulle giv et godt råd, så brug tankerne på noget andet, ved godt det er skide svært, men der er ikke meget andet at gøre end at forsøg at komme videre, en dag af gangen.
Lad vær med at opsøg ham, skal du opsøg ham, så gør det stille og roligt, så i kan begynde forfra med at opbygge et nyt venskab, prøv at hør om i ikke skal tag forbi den lokale cafe og snak lidt..
Ang din veninde... Så hun bestemt ikke værd at bruge 2 min mere på.. Sorry to say it, men ægte venner stay's forever... Så det kan ikke blive til meget mere end falskheden du vil få ud af hende alligevel..8/10 venner forsvinder langsomt, man glider simpelthen fra hinanden stille og roligt som livet går frem af..Man får nye og ligger tid i dem istedet..
Mit bedste forslag, tag til fest, hyg dig, ha det sjovt, tænk på alt andet end de 2.. der kommer både en ny kæreste og venner i fremtiden..
Hvis ik, så ender du bare som mig, 6 mdr bag 4 vægge, og ik spor mere glad end jeg var dagen efter vores brud.. men nu, i dag, vil jeg smile og være glad, glad for alt det andet som er godt her i livet.. Tag min hund og gå en lang tur, værdisæt dem som stadig holder af mig og være glad for dem :D
Ved godt du stadig ikke fik den dato du ledt efter, men den får du ikke online.. Sorry...
Held og lykke med fremtiden, håber den lysner sig for dig :)
Knus Jesper.
Avatar af smukken d. 13. april 2012, 22:58
mange tak jesper:) det gjorde mig faktisk glad mærkelig nok, jeg forstår det du siger og tror jeg vil rette mig efter det (selv om det er svært og han kun bor 100 meter væk) og jeg er på en måde glad for at du stadig savner hende(undskyld), det giver mig på en måde håb om at han også savner mig lige så meget, som du savner hende. Altså at jeg betød så meget for ham. for det nok noget af det jeg tænker mest på. du gav mig lige et nyt perspektiv og det er jeg vildt glad for.
jeg håber du også får det godt;)
-Anne