Skrevet d. 9. marts 2012, 21:55 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 2 Thumbs-down × 1 Favorite-on × 1

alt det jeg vil se og ikke vil se

jeg tænder mit tv jeg håber på en glad verden uden nogle problemer. ser krig uskyldig blod flyder på vejene. ser biler i brænd huse der er faldet sammen. ser små børn uden far uden mor uden familie. det er noget jeg ikke ville kunne se i virkeligheden ser så meget men gør så lidt ved det det gør vi alle sammen måske. EU FN gør meget ved mange lande men hvor meget gør de ved de uskyldige. det er rød kors, red barnet, UNICEF,der gør det meste ser billeder nede fra de fattige lande hvor der virkelig er krise. der ser man altid en bluse med et rødt kors det er godt at se hvad en enkelt person kan gøre.

gik mig en tur sammen med min kæreste uden nogle mål at nå bare gik og kikkede så verden gik forbi os og bare se og smile på en overskyet dag.

kan vise de bedste steder i verdenen hvis jeg hade pengene til det så vil jeg rejse og bare kikke med et smil hilse på de mennesker jeg møder, eller skal man? verdenen er måske lidt syg nogle steder kan man sige hej uden at skulle tænke gør jeg det forkerte vi låses bag døre bag den store mur for folk, jeg bliver også bange hvis der er en flok invrander der står og snakker fordi man hører så meget om sådan noget. men at de siger hej og man får en snak om det så bliver man mere tryk fordi mange får jo bare det dårlige blik, fordi de er anderledes og har fået andres historie som fra bande krigen. jeg vil da godt kunne sige hej til dem. jeg vil ikke dømme folk før man kender dem de har arbejde og gør alt det normale personer gør.