Skrevet d. 27. februar 2012, 13:25 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 3 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 1

Såret kærlighed.

Ja, jeg er endt i denne situation at min kæreste har slået op med mig, og jeg er garanteret ikke den eneste som har oplevet dette. Det skal lige siges vi kom sammen lige knapt et år... 3 uger før han gjorde det forbi med mig, bestilte vi en ferie sammen og jeg troede at det var guld og grønne skove. En lørdag hvor jeg havde været i byen, kom han også i byen for at tjekke mig, men da jeg skulle noget tidligt næste morgen, tog jeg ikke med ham hjem og sove, og det gjorde ham sur og ked af det .. Dagen efter skrev jeg til ham at jeg savnede ham og en kæreste-aften på sofaaen kunne være helt kanon, dog var der en lille stavefejl og det flippede han helt ud over! Senere på dagen ringede jeg til ham og sagde at det gad jeg bare ikke finde mig i,og hvis han skulle blive sur over sådan en ting, så kunne jeg finde andre drenge at bruge min tid på ..Selvfølgelig var det ikke rigtigt sagt, men blev bare så rasende over det .. Men det endte med at vi blev gode venner og ellers var han bare så sød resten af ugen .. - Liige indtil vi nåede søndag aften, han begyndte at virke mærkelig på sms, og han skrev at det var vigtigt at jeg kom ud til ham på tirsdag, for vi skulle snakke sammen .. Og jeg anede snart hvad han snakkede om, så slog han op med mig på sms! og senere ringede han, jeg var så ked af det og havde bare lyst til at hænge mig selv .. Jeg fik ikke det mindste søvn denne nat, og dagen efter kørte jeg ud og hentede mine ting, og lagde et brev til ham.. Han ringede til mig efter arbejde, og sagde at det var et sødt brev, men det ændrede ingenting .. Han kunne ikke være i et forhold med mig mere .. Derefter var jeg utrolig ked af det og kunne ikke lave andet end at græde, og han virkede ovenpå, og det gjorde ONDT! Her stod jeg med en ferie med ham, og uden afbudsrejse og en regning på 4,500 fra os hver, og en rasende eks over det kostede så meget (tro mig når jeg siger, bestil aldrig en ferie uden afbudsrejse!) Helt alene og forladt, også var det endda sommerferie, og mine veninder var væk Øv, hvad skulle jeg gøre? Jeg fandt trøst ved en god kammerat, som var ved mig hverdag, men jeg kunne bare ikke være glad... for det føltes som om han havde taget en kniv og stukket den direkte i mit hjerte!

Dagene gik og små 14 dage efter han var gået fra mig, fandt jeg så ud af .... Han havde været mig utro og var allerede sammen med en ny, det gjorde så ondt! men nu gav det hele jo mening! Men bare det at han havde haft sex med en anden gjorde så ondt, og jeg havde godt nok smerten helt nær mig! Siden da har vi jævnligt svinet hinanden, og har været uvenner.. jeg må erkende dette ordsprog: "Der er ikke langt fra kærlighed til had".

For knap 1,5 måned siden, hørte jeg at hans davæærende nye dame var gået fra ham og hun havde bare dumpet ham for hårdt, og jeg var på en måde ovenpå over det! Lørdagen efter ringede han til mig i byen, og jeg var sikker på det var en sviner jeg nu skulle have - meen næ nej .. Han var ked af det og helt nede på knæ! Han ville have mig med hjem, og så dum som je var, så tog jeg med ham hjem.. Vi kyssede, havde sex og hyggede os.. Jeg var glad, og samtidig ked af det, for hvad skulle der ske?? - 2 dage efter ringede han til mig, og sagde at han ikke kunne ... Han skulle bare være single og det i lørdags bare var hyggelig! jeg var så gal og ked af dte samtidig, for jeg havde troet på det bedste ..

I dag 3,5 måned senere står jeg tilbage, forholdvis glad, men tom indeni... For mangler jeg ham, ellers mangler jeg det? Savner jeg ham, eller savner jeg det? Kan man nogensinde finde sammen med en, som har såret en så meget? - Er han kommet videre og er han glad? finder vi nogensinde sammen, og tænker han på mig? De samme spørgsmål kører rundt inde i mit hoved - For jeg er ikke glad, jeg har så ondt indeni og nu vil jeg bare give slip! Så nu er mit spørgsmål til jer, hvad skal jeg gøre, for at komme videre, give slip og være ligeglad med ham? Hvad gik der galt, eller hvad skete der? -
Avatar af marielouise9300 d. 28. februar 2012, 20:02
flot skrevet. Nu har jeg selv oplevet ligende, og kender godt til den følelse som du nok går med lige nu efter sådan noget. Mit råd til dig, er at snak med din eks-kæreste om tingene, fortæl dig hvad de ting han sårede dig med, fortæl hvordan du har det, og kom ud med det.slet hans nummer og facebook hvis personen har det. Forklar ham at du har behov for at give slip på ham. Derefter prøv at tænke positivt om fremtiden, og forkæl dig selv. Vær sammen med dine venne/veninder. Jeg ved det er skide svært at give slip på en person som man holder meget af, men det er det hele værd. Men mærk efter i dit hjerte, om hvad du skal gøre :D
håber du kan bruge det til noget..
Avatar af løvehjertemalik d. 12. marts 2012, 08:52
milo - hvisker i mit øre

hjælper på tankerne :)
Avatar af enomis d. 3. april 2012, 18:38
Jeg ved hvordan du har det, både med følelser og tanker. Er han virkelig det værd? Han har været dig utro... Én gang utro altid utro... Den gang du tog hjem til ham, efte byen tænkte du da slet ikke over hvad det var han ville med dig? Når sådan noget sker, så er det ikke for at finde sammen igen, men at få noget på den dumme. Vi piger er nemme og gøre kede af det og give os for meget håb. Men ét eller andet sted kan jeg godt forstå du tog hjem til ham, da du stadig var glad for ham. Drenge ved aldrig helt hvad de vil, de tænker kun på dem selv og ikke på hvad de gør og siger til os piger. Det er helt normalt du tænker som du gør, men du bliver nødt til at give slip på ham. Jeg er sikker på, at du fortjener bedre end ham. Du såre dig selv ved at tænke på en masse, ignorere tankerne og tænk fremad og ikke på det der er sket. Du lukker dig selv inde, ved at være ked af det 24 timer døgnet rundt. Tag på en lille weekend tur med nogle af dine veninder og nyd det! Det er ihvertfald bare vigtigt og være sammen med dem man har omkring sig. Det bedste for dig er at give slip på ham, ikke nødvendigvis slette hans nummer eller facebook. Men bare glem ham... Det kan være svært nu, men på længere sigt er det bedst for dig. Hvis du kan vise ham den kolde skulder og stå ved det, så gør det! Det får drenge til at tænke nogen gange.. Du må ikke vise ham, at du er den svage.. Vær stærk! Du kommer nemlig aldrig nogensinde til at kunne stole på ham igen... Håber du fik noget ud af det.. Ellers så skriver du bare tilbage, hvis der er noget :)
Avatar af USS-KILL d. 12. april 2012, 09:13
“Find a guy who calls you beautiful instead of hot.
Who calls you back when you hang up,
who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep...
Wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you're just as pretty without makeup on.
One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky his is to have you.... The one who turns to his friends and says, 'that's her.2
--
enomis:
Kan følge dig i det meste, men du dømmer ALLE drenge/mænd bryder jeg mig bestemt ikke om.. tankeløst at tro på alle er sådan !!!
Det er da muligt Du har været uheldig, og Englen ligså... Men det betyder jo langt fra vi alle er sådan... Gudskelov :)
Knus Jesper
Avatar af enomis d. 20. april 2012, 20:10
Jeg dømmer ikke alle drenge/mænd, tværtimod.. Jeg har ikke været uheldig, men kender en del der har.. Det er muligt du er perfekt :) men det er bestemt ikke et emne jeg vil begynde og skrive om lige her :)