Skrevet d. 21. februar 2012, 22:06 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 3 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

Troedepådet ..

Hvorfor er det at nogle mennesker har et så ondt hjerte?
- jeg troede på dig..
Vi var sammen, du vidst' alt om mig og jeg vidst' alt om dig ..
Vi havde det så godt, så godt at vi ikke kunne undvære hinanden et minut ..
Vi troede begge to aldrig på, at vi skulle blive så lykkelige, og intet imellem os var umuligt at gøre. jeg elskede dig, jeg elskede dig så meget at hver gang du holdte om mig, kom glædes tårerne frem .. Det betød hele verden for mig.
Men pludselig? Hva skete der?
Du blev så ond, så ond at du ikke kontaktede mig i landtid. Jeg har ikke været andet end god imod dig .. græd hver nat, hver gang jeg så dig græd jeg, på mit arbejde græd jeg, over alt .. Havde det så dårligt ..
Tilsidst bestemte jeg mig for, at komme videre?
Men hva endte det med? At du ødelagde hele mit liv, fordi jeg prøvede ..
Jeg mener at to der har elsket hinanden, stadig vil ønske det bedste for hinanden .. eller er det virkelig bare mig der har det sådan?
Avatar af Mella d. 2. april 2012, 16:37
Jeg mener at to der har elsket hinanden, stadig vil ønske det bedste for hinanden .. eller er det virkelig bare mig der har det sådan?: NEJ det er ikke bare dig, har selv tænkt på det samme.. så går vi med ondt i hjertet rundt og bære på en tung rygsække, pluds partnerens rygsæk, fordi han/hun er for svag til selv at tage det hårde slid på ryggen..
Avatar af smukken d. 25. juli 2012, 17:40
Har det på samme måde, min eks kæreste ødelægger også en masse for mig. Når jeg siger hej, kigger han bare lige igennem mig. Han bliver sur, hvis jeg skriver til ham osv. Nu har jeg ikke snakket med ham i en måned, men jeg savner ham, for han var min bedste ven. Du må endelig skrive, hvis du har brug for en at snakke med det om, har det på samme måde, og jeg får det altid bedre, når jeg snakker med en om det:)
Kh anne