Skrevet d. 19. januar 2012, 22:33 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 1 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

hvordan skal jeg forholde mig?

Avatar af Kjeldal
hej, jeg er en dreng på 17 som er lidt i tvivl om noget men først til info.
jeg har en rigtig dejlig kæreste som jeg elsker helt vildt højt og vi har snart været sammen i 5 måneder.

det som jeg vil høre jer om er at hun skriver nogle gange med sin eks (en hun var sammen med for 1,5 år siden) og når han så kommer over fra sjælland så overnatter han hos hende og jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre, jeg syntes det er iorden at hun vil holde kontakten men det med at han skal sove hos hende, det ved jeg ikke helt....?
og skal jeg sige på en pæn måde til hende at jefg håber at han skal ligge på en madras nede på gulvet og ikke opppe ved siden af hende?

ved ikke hvad jeg skal gøre så der for vil jeg godt høre jeres mening??

PÅ forhånd tak

Hilsen Mig
Avatar af marielouise9300 d. 21. januar 2012, 11:02
jeg kan godt forstå at du er bange for hvad der kan ske, det ville jeg også gøre. Jeg syntes at du skal tage en snak med din kæreste omkring dette, og fortæl hende hvad du føler omkring det med at hendes eks' skal sove der. Det tror jeg vil få hende til at tænke over det.
Avatar af Kjeldal d. 21. januar 2012, 13:31
tak, men glemte lige at skrive at hun kun vil have ham som ven og hun kunne aldrig forstille sig at de skulle være sammen igen. men på en måde kan jeg godt følge hende for han kommer jo helt over fra sjælland...
Avatar af løvehjertemalik d. 25. januar 2012, 02:25
Syntes det er taveligt af hende og vil sikkert give en del mistro men det er jo ikke lige det man helst vil opleve at kæresten sover med sin eks i stedet for dig syntes det samme som marielouise snak og sig at du ikke kan lide at hun sover ved siden af ham.
Avatar af JackieKjaer d. 25. januar 2012, 18:07
Jeg ville nok sige at jeg da også ville have syntes at det var lidt forkert. Hvis du stoler på hende, så er det jo godt nok. - Men snak med hende og prøv at vende den om for hende, så hvis det nu var dig der havde din eks kæreste sovende indimellem, og spørg hvad hun ville syntes om det?
Avatar af JensenH d. 30. januar 2012, 01:17
Kender det godt jeg er selv 17, Jeg mistede min kæreste for for en månede siden. Da jeg opdagede hun var utro med en eks, Jeg siger ikke nødvendigvis din kæreste er det, Men ærligt hende og hendes eks sammen alene hvor han sover ved hende, Du må være mere bestemt kontant, og hård, ellers lader du hende styre dig, Kig hende dybt i øjnene og spørg om hun er dig utro.. mvh Casper
Avatar af marielouise9300 d. 8. februar 2012, 18:29
Har selv erfaringer med dette. Min eks skulle også bare lige sove med hans bedste veninde. Det brød jeg mig ikke om, og så tog jeg en snak med ham, og det viste sig at de havde haft nogen sammen. Men prøv at snakke med hende om det, og find en fællesløsning.