Skrevet d. 1. oktober 2011, 02:06 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 2 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

Tro eller Utroskab?

Hej alle læser. Jeg vil super gerne have, hvis i kunne give mig nogle gode råd.. Jeg har en kæreste og har været sammen med ham i 2 år, lidt on and off.. Men der har været et tidspunkt hvor han skrev med en pige uden jeg vidste det. jeg havde set hun havde lavet nogle hjerter på hans væg inde på fb(facebook) og det undrede jeg mig da selvfølgelig lidt over, for jeg vidste slet ikke hvem hun var.. Jeg endte så med at skrive til hende, hun sagde at jeg lige så godt kunne gå fra min kæreste, da han var et svin! jeg tænkte med det samme, han har bare ikke været mig utro. Men nej, det havde han heldigvis ikke. De havde skrevet i 2 mdr sagde hende pigen og de skulle mødes i weekend. Det undrede jeg mig over, da det er en udlandsk fyr jeg er sammen med. Men jeg snakkede så med ham, og han sagde de havde skrevet sammen i 2 uger. jeg var meget forvirret og gik så fra ham. Men dagene gik og jeg savnede ham mere og mere. Det endte med at jeg gav ham en sidste chance.. Jeg er begyndt at tjekke hans mobil, næsten hvergang vi er sammen, men sommetider gør jeg det ikke, for vil gerne vise ham at jeg stoler på ham, men det kan godt være rigtig svært, når jeg ikke ved om det kan ske igen.. Håber der er nogen der har et godt råd til hvad jeg kan gør ved det her? Og tak på forhånd, fordi du læste med. :)
Avatar af marielouise9300 d. 1. oktober 2011, 21:23
spørg ham lige ud, tag billeder af de beviser du ser på mobilen, facebook osv, som gør dig urolig. Jeg kender godt til det, har også tjekkets en ekskæreste mobil, og det er forfærdeligt. snak med ham om det, og vis de beviser du har. se hvordan han reagere. Lyt til dit hjerte og mærk efter hvad det er du vil?
Heller såres af sandheden, end leve på en løgn...
:)
Avatar af Amanda e d. 2. oktober 2011, 00:56
Ja, det er rigtigt. Men har snakket med ham mange gange og vi har haft mange snakke omkring det. Og det har fået mig til at stole mere på ham end jeg gjorde før.. Og vores forhold er 100 procent bedre end det vi havde før.. Hehe, ja hellere såres af sandheden end at leve på en løgn, selvom det kan være svært at se sandheden i øjnene.