Skrevet d. 17. januar 2008, 17:55 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 0 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

Min savnede bror

"Man ved aldrig, hvad man har, før man mister det."
Sådan har jeg det nu, og har haft det længe. Det er først nu, hvor du er ikke er meget hjemme, hvor jeg indser, hvor meget du egentlig fyldte i min hverdag. Hvor glad jeg var for dig. Jeg savner dig inderligt meget! Mere end du aner! Når huset står tomt,lyder det som om, der er nogen inde på dit værelse. Jeg tjekker det, men der er ingen. Måske er det bare mig? Måske er det bare der store savn, jeg har til dig? I don't know. Can you please tell me?
Nogle gange ville jeg ønske, at du var mere hjemme. Men jeg forstår, at du skal nyde opholdet på Vesterlund mest muligt.
Når nogen siger dit navn, kan jeg mærke et stik af savn indeni.
Hver gang du kommer hjem er så dejlig! Du fortæller løs, og vi andre sidder ligeså stille og lytter. Jeg kunne lytte på dig i timevis! Jeg elsker at sidde og lytte, når du snakker om livet på efterskole. Og ih, hvor glæder jeg mig til at komme afsted selv. Jeg elsker dine knus, det er noget af det bedste.
Og din kæreste, ih en sød pige! Jeg har aldrig set dig kigge på nogen overhovedet, som du kigger på hende. Det er så sødt. Pas godt på hende!
Jeg glæder mig til du kommer hjem til sommer, så huset igen kan blive fyldt med din høje musik. Og når du kommer hjem, vil jeg give mig mere tid til dig.
Jeg savner dig meget, og du skal vide, at jeg tænker på dig hver dag.
Jeg er stolt af dig, som du er. Og jeg er stolt af, at du er min storebror. Ingen andres, kun min!
Uanset hvad der sker, vil vi to altid have hinanden!
"Hvis jeg kunne vælge min egen bror, ville det være dig."

- Din søster, Maria Bak.