Skrevet d. 27. november 2005, 19:32 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 0 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

Overstået

Det har været så svært at skulle give slip på noget der have været mig så nær i et ½ år.Noget som have mit hjerte og noget jeg savnede hverdag.
En dag gik alt bare galt, fandtu d af hvordan han egentlig var, og hvordan det var jeg var blevet behandlet. Min veninde sagde det skulle ophøre at det her, for ellers ville det bare ende med atdet var mig der ville blive såret igen igen!
Jeg græd og græd fordi det vare sandt alt det min veninde sgade, jeg har bare været blind af forelskese, så har ikke kunne se det. Men det har ALLE andre altså. Jeg har været så langt ude, at jeg ikke selv kunne finde tilbage. Men der kom min veninde og hjalp mig på rette vej igen.
jeg har nu fundet en anden fyr, som virkelig er alt, det var sådan en jeg har brug for nu efter alt det her. smiler. Og til min veninde, kan jeg godt sige JEG ELSKER DIG. du har virkelig hjalp mig med at finde mening i mit liv igen. hjalp mig på rette spor igen, så jeg kunne se den lyse vej, og ikke den mørke stig. Jeg ved slet ikke hvordan jeg nogensinde skal kunne takke dig for at jeg har det så GODT som jeg har det idag. Du skal i hverfald vide at jeg altid vil holde af dig, og altid være der for dig hvis der skulle ske dig noget.