Skrevet d. 29. august 2005, 12:36 StarStar_emptyStar_empty Thumbs-up × 0 Thumbs-down × 0 Favorite-on × 0

Til min X !

Jeg elsker dig af hele mit hjerte, håber jeg du ved nu.
Du er den person der gør mig så lykkelig, at jeg straks følger mig i den 7 himmel.
Tanken om der er en anden person her i livet der elsker mig, gør mig sindssyg glad, så glad at jeg ALDRIG slipper dig igen. Jeg vil hold fast på dig, så der ikke sker dig noget, så der ikke kommer noget i vejen for dig og mig med… Ville gøre alt for vi hænger sammen, og aldrig kommer fra hinanden. Det dig jeg skal dele resten af mit liv med og KUN dig… <3
Vi hænger sammen som knold og tot, kaj og Andrea, som solen og månen. Solen der kommer med alt sin varme til mig, og månen der glædeligt tager i mod det!
Du siger du elsker mig, og jeg siger glædeligt tilbage at jeg også elsker dig. <3
Du er altid så varm, og holder mig ind til dig, så jeg også mærker din varme og glæde, og får den dejlige friske energi du har i dig skat… Du er der for mig, hvis der er noget galt, og det er lige hvad jeg har brug for og høre, bare kunne vide i mit hoved at du altid er der for mig, du altid støtter mig, og du kun er min og ingens andres.
Når vi ligger sammen føler jeg straks, at det er dig jeg har lyst til og dele resten af mit liv med, bare det vi kan ligge sammen for altid, og nyde hinanden sammen….
Mærke hinandens varme og kærlighed.
Det er dig jeg elsker og KUN dig, ingen andre end dig. Det er dig jeg vil have og INGEN andre. KUN DIG <3
Du er mit et og alt, og du betyder sindssygt meget for mig, du har hjulpet mig til så meget i den tid vi var sammen. Og det godt, rigtigt godt skat. <3
Du har vist mig en hel anden person i mig, den person jeg ikke vidste jeg have i mig.
Jeg følte jeg var ond, den ondeste her i verden, som bare skulle have magt over andre og ikke andet. Men nej du ændrede mig til alt det gode, du fandt det indre i mig, du gik ind på mig, og ramte det sted som gjorde jeg kunne mærke kærligheden igen. Du ramte det SÅ godt at jeg straks blev forelsket i dig. Og jeg som aldrig har været forelsket, blev jeg det med det samme. Du ville ikke ændre mig, men alligevel ramte du mig i hjertet <3 mange gange… jeg tog det dybt ind til mig, men med tiden lærte jeg ikke og skulle tage det så nært, for mange gange viste det sig faktisk og være noget der ikke skulle tages sådan.
Der er noget her i livet man binder sig til, og her er det dig jeg har bundet mig til. Du har taget mig med storm, og lagt mig ned. Og i dag er jeg SINDSSYG glad for det, for jeg elsker dig virkelig meget. <3 du betyder virkelig ALT for mig.. Og der er bare noget som binder os sammen, og som siger at det er os 2 der skal være sammen resten af livet. Får de dejlige børn som jeg går og drømmer om. det bliver de smukkeste børn nogle sinde. =) De bliver som os, og på den måde kan de kun blive de dejligste engle der er blevet født <3
Du holdte om mig, og kyssede mig på halsen, og tog mig på maven og sagde sådan: ”I denne smukke mave kommer der til og lægge de dejligste børn. De bliver som deres mor og far." Og straks kunne jeg mærke der var tårer der var på vej frem, bag de blå øjne.
Alt hvad du siger sætter dig i mit hjerte <3 og jeg bærer det med stolthed i mig…
Skat jeg elsker dig, og kun dig… <3 <3 <3

Kys Din Camilla <3